Drauga karte

IZMAIŅAS SAKARĀ AR COVID-19

Ņemot vērā, ka 2019/2020 gada sezona tika pārtraukta 12. martā un skatītāju rīcībā palika iesāktas Draugu kartes, šīs kartes būs iespēja aizpildīt vēl līdz 2020. gada 31. decembrim. Jaunas Draugu kartes šobrīd netiek izsniegtas.

Lojalitātes izmantošana: izmantot aizpildītās lojalitātes kartes būs iespējams pēc ierobežojumu atcelšanas, kad teātris atkal drīkstēs ielaist izrādē pilnu skatītāju skaitu, aizpildot visas vietas. Līdz tam aizpildītās Draugu kartes ir jāsaglabā un jāseko līdzi informācijai par izmaiņām teātra mājaslapā un sociālajos tīklos. 

Latvijas Leļļu teātra lojalitātes karte

Sezonas laikā apmeklējot 5 izrādes, Jūs saņemsiet īpašās cenas piedāvājumu - iespēju iegādāties 3 biļetes par 3.00 eur katru.

Noteikumi: 

  • Pirmajā šīssezonas teātra apmeklējumā saņemiet Drauga karti pie biļešu kontroliera. Karte tiek piešķirta ģimenei, nevis katram biļetes īpašniekam.
  • Katrā teātra apmeklējuma reizē saņemiet vienu zīmodziņu. Tas tiek piešķirts par apmeklējuma reizi, neatkarīgi no biļešu skaita. 
  • Kad sakrāti 5 zīmodziņi, sazinieties ar administrāciju un rezervējiet vēlamās izrādes biļetes par īpašo cenu (atnākot personiski uz teātra administrāciju).
  • Zīmodziņi kartē tiks spiesti līdz 20.06.2020.
  • Aizpildītās Drauga kartes biļetes iespējams rezervēt līdz 31.08.2020.

 

Vecā parauga "Labuļa Labumiņa" kartēm derīguma termiņš ir beidzies. 

 


Atbalstītāji:
Pieteikties jaunumiem >