Zāles plāns

Lielā zāle

Covid-19 ierobežojumu laikā visu biļešu cena noteikta 13.50 eur. Tiek tirgots ierobežots vietu skaits zālē. 

 

Lielajā zālē mazo skatītāju ērtībai pieejami īpaši krēsli, kurus iespējams uzstādīt divos dažādos augstumos - pieaugušā un bērna. Šajā videoinstrukcijā varat apskatīt, kā to izdarīt. 

 

Kamīnzāle

Kamīnzāle atrodas Rīgas Latviešu biedrības namā Merķeļa ielā 13 un remonta laikā aizvieto Latvijas Leļļu teātra Mazo zāli, kas ir slēgta no 2020. gada jūlija - 2022. gada nogalei. 

Covid-19 ierobežojumu laikā zālē tiek tirgotas 60 vietas, kas ir sadalītas zonās - katra zona paredzēta vienas mājsaimniecības pārstāvjiem. Zonas ir 2vietīgas, 3vietīgas un 4vietīgas, vienas personas biļetes cena ir 12.00 eur, bet zona tiek tirgota par cenu, kas atbilst vietu un cenas reizinājumam:

2vietīga zona - 24.00 eur - paredzēta 2 personām
3vietīga zona - 36.00 eur - paredzēta 3 personām
4vietīga zona - 48.00 eur - paredzēta 4 personām

 

 

Mazā zāle (šobrīd slēgta)

 

Mazajā zālē vietas nav numurētas. Skatītājiem vietas palīdz ieņemt vietu ierādītāja, atbilstoši norādītajam zonējumam. Ja izrādes laikā kāds no priekšējās rindās sēdošajiem bērniem vēlas atrast vecākus, vietu ierādītāja palīdz viņam to izdarīt. 

Vistuvāk skatuvei pirmajās trīs rindās - sēž tikai bērni, kuri jau ir tik patstāvīgi, ka labprāt izrādi skatās kopā ar citiem bērniem. 

Vidējās rindās sēž pieaugušie kopā ar bērniem, kuri vēlas palikt vecāku tuvumā. 

Pēdējās rindās sēž pieaugušie, kuru bērni sēž pirmajās rindās, vai pieaugušie kopā ar bērniem, kuri vēlas palikt vecāku tuvumā.

 

Mazās zāles sēdvietas

 

Nesēdiniet bērnus un nesēdieties paši uz skatuves apmalēm! Tas var traucēt izrādes norisi un nobaidīt bērnus, jo daudzās izrādēs apmales tiek izmantotas kā spēles laukumi.

Esiet savstarpēji laipni un iejūtīgi, - tas vairos Jūsu prieku par teātra apmeklējumu!

 


Atbalstītāji:
Pieteikties jaunumiem >