Septembris


27. Septembris "Mazais princis" - papildizrādes
Ņemot vērā skatītāju lielo interesi, teātris izsludina iestudējuma "Mazais princis" papildizrādes - 27. oktobrī un 30. novembrī!
Lasīt vairāk...
21. Septembris Leļļu meistare Aija Krūma svin 50 gadu darba jubileju
Mūsu teātrī mājo īstas leģendas - viena no tām - leļļu meistare Aija Krūma, kura jau 50 gadus veido lelles un šuj tērpus teātra izrādēm!
Lasīt vairāk...
15. Septembris 23. septembrī pirmizrāde - "Mazais princis" smilšu animācijā
23. septembrī Latvijas Leļļu teātra Mazajā zālē pirmizrādi piedzīvos šīs sezonas pirmais jauniestudējums – Antuāna de Sent-Ekziperī “Mazais princis”. Izrāde paredzēta bērniem no 5 gadu vecuma un pieaugušajiem, kuri vēlas kopā ar savām atvasēm meklēt atbildes uz svarīgākajiem dzīves jautājumiem vēl neredzētā un aizraujošā veidā.
Lasīt vairāk...
06. Septembris 7. un 8. septembrī Latvijas Leļļu teātris rīko Atvasaras akciju!
Latvijas Leļļu teātris rīko Atvasaras akciju: 7. un 8. septembrī biļetes uz visām septembra izrādēm varēs iegādāties tikai par 7,00 un 8,00 eiro!
Lasīt vairāk...
02. Septembris Izrādes skolas vecuma bērniem
Bieži saņemam izbrīnu un jautājumu no skatītājiem, vai tad Latvijas Leļļu teātrī ir izrādes arī skolas vecuma bērniem. Atbilde ir JĀ! Visas izrādes, kurām norādīts vecuma limits 6+, ir domātas skolēniem, kā arī liela daļa 5+ izrādes, jo vecuma skalā vienmēr tiek norādīts MINIMĀLAIS vecums, no kura izrādi būtu ieteicams apmeklēt.
Lasīt vairāk...


Atbalstītāji:
Pieteikties jaunumiem >