Noteikumi teātra apmeklējuma laikā


31. Jūlijs

 

Pēc jaunajiem noteikumiem no 1. augusta teātra biļetēm jābūt personalizētām, tādēļ turpmāk, pērkot biļetes, būs jāievada vārds/uzvārds, kas parādīsies arī uz biļetes. Bērnam drīkst norādīt pavadošā pieaugušā telefona numuru!

Tā kā biļetes uz augusta izrādēm tika pārdotas pirms šādu noteikumu stāšanās spēkā, šajā mēnesī skatītāju kontaktinformācija tiek vākta, aizpildot anketas (dati tiek glabāti 30 dienas pēc izrādes norises).

 

Sākot no septembra, skatītāji uz izrādēm ieradīsies ar personalizētām biļetēm. Tādas būs arī tiem skatītājiem, kuri biļetes uz augusta izrādēm iegādājušies pēc 1. augusta. Ja biļete ir personalizēta, teātrim ir tiesības pie kontroles lūgt uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.

Biļešu īpašnieku būs iespēja mainīt, sazinoties ar Biļešu paradīzi - precīzu jaunās kārtības skaidrojumu sniegsim nākamās nedēļas sākumā.

Personalizēto biļešu datus glabā un pēc 30 dienām dzēš biļešu tirgotājs - Latvijas Leļļu teātra gadījumā - Biļešu paradīze. Šie dati pēc pieprasījuma var tikt izsniegti Slimību profilakses un kontroles centram, lai apzinātu ar COVID-19 inficētas personas kontaktpersonas.

 

 

Atpakaļ

Atbalstītāji:
Pieteikties jaunumiem >