Publikāciju pašreiz nav
Inese14.10.2014.
Mūzika patiešām izrādē bija patīkama (ja tā var teikt par mūziku). Bet aktieru dikcija... Varbūt izrādēs, kas paredzētas pašiem mazākajiem, vajag izvēlēties vienkāršākus tekstus? Tādus, kurus, sēžot zālē, bērns var puslīdz saprast. Tādus, kurus arī paši aktieri var puslīdz skaidri izrunāt.
Tava atsauksme
Atsauksme iesūtīta!
* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt
Laila Kirmuška

Viens, divi, trīs - nu Tu esi brīvs!

Izrādes ilgums:
Ieteicamais vecums: 2+
Pirmizrāde: 12.10.2014.
Režisore: Laila Kirmuška
Māksliniece: Anita Znutiņa - Šēve
Komponists: Aigars Voitišķis

Par izrādi

Krāšņas un daudzveidīgas, slavenu mākslinieku radītas, leļļu teātra noliktavā savu pēcskatuves mūžu vada desmitiem un simtiem leļļu. Dažām izredzētajām - Sarkangalvītei, Vilkam, Vecmāmiņai, Paukam un Šmaukam, Princesei uz zirņa, Papagailim un vēl vairākām citām - nu tiek dota vēl viena iespēja pagozēties prožektoru gaismās. Aktieru pavadītas, tās dodas uz Slepeno vietu pie Ziņojumu dēļa tikpat Slepenajā mežā, kur tiek ierautas neparedzēti dīvainos notikumu virpuļos. Kā beigsies ceļojums brīvībā un vai lelles būs ar mieru atkal atgriezties mājās - to visu redzēsiet koncertuzvedumā vienā cēlienā visai ģimenei!

Izrādes neapšaubāma vērtība ir arī komponista Aigara Voitišķa radītā oriģinālmūzika ar Latvijas Leļļu teātra dibinātājas, dzejnieces Mirdzas Ķempes vārdiem.

 


Atbalstītāji:
Pieteikties jaunumiem >