Riki-Tiki-Tavi Kristīna Varša
Nags Vladimirs Svoboda
Nagaina Olga Larina

Publikāciju pašreiz nav
Olga27.01.2020.
Замечательная постановка, захватывающий, динамичный сюжет и прекрасное художественное оформление! Детям (5 лет) очень понравился спектакль, смотрели с большим вниманием! Сцены сражений завораживают, музыка отлично дополняет действие на сцене. Советуем
Svetlana14.11.2019.
Спасибо за спектакль. Замечательная постановка, максимально (на сколько это позволяет формат кукольного театра и отведённое время) приближенная к тексту автора, с оригинальными цитатами из произведения. Немного изменена концовка , но может для детей так лучше. Дочка (5 лет) в восторге, я тоже получила истинное удовольствие от просмотра.
Tava atsauksme
Atsauksme iesūtīta!
* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt
Radjards Kiplings

Рикки-Тикки-Тави

Riki-tiki-tavi
Izrāde krievu valodā Читать по русски
Izrādes ilgums: 1:10, 2 cēlieni
Ieteicamais vecums: 4+
Dramatizētājs: R. Kuzmins-Reizvihs
Pirmizrāde: 09.11.2018.
Māksliniece: Arina Kuzmina-Reizviha
Komponists: Vladimirs Barišņikovs

Par izrādi

Šis ir stāsts par kādu kauju, kurā mazais un drosmīgais mangusts Riki-Tiki-Tavi cīnījās gandrīz viens. Džungļu likums saka: "Lai kļūtu par varoni, vispirms ir jāpārvar savas bailes. Jāuzvar pašam sevi." Kad uz Tavas mājas sliekšņa parādās ienaidnieks, var padoties, bēgt vai sākt cīņu. Taču īstu varoni nav tik viegli nobiedēt. Ātrais un lokanais, attapīgais un drosmīgais zvēriņš nevar stāvēt malā, kad viņa mājiniekus apdraud karalisko kobru ģimene.
Katrs mangusts seko senam likumam - skrien un uzzini... tā arī mūsu varonis, izpētot mājas apkārtni un dārzu, iepazīstot kaimiņus,  cīnoties ar ienaidniekiem un aizstāvot savu jauno māju, iegūst draugus ... Un viņa varoņdarbs uz visiem laikiem tiek ierakstīts diženajā "Džungļu grāmatā".

Atbalstītāji:
Pieteikties jaunumiem >