Publikāciju pašreiz nav
Elīna09.03.2015.
laikam no sērijas, netrāpījām īstajā laikā uz īsto stāstu vai īsto kolektīvu, kas strādāja 06.03.2015! pati pasaka pēc iestudējuma nav domāta dievgaldniekiem, uzmanība bērniem netiek piesaistīta, tik likts uzsvars uz skaitļiem - skaitīti koki, lustras un krēsli! nosēdēt mierīgi izrādē varēja četrdesmitgadnieki, kam jau ir interese par lietām un skaitu! "izrāžu ciklā „Vakara pasaciņa Leļļu teātrī” klausoties, piedaloties un spēlējot līdz iemīļotākajiem Leļļu teātra aktieriem," bērniem piedalīties iespējas nebija, tiem bij rātni jāsēž savās vietās, kas centās piedalīties pasakā, tika kušināti un un vesti uz atpakaļ uz vietu, domāju ka nebiju vienīgā mamma, kas tika iedzīta izmisumā, jo redz viņas bērns neprot uzvesties! vieniem vecākiem palūdza aiziet, otri aizgāja paši, jo vienkārši nebija interesanti!
Tava atsauksme
Atsauksme iesūtīta!
* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt
Brāļi Grimmi

Vakara pasaciņa. Ērkšķrozīte

Izrādes ilgums: 0:30, 1 cēliens
Ieteicamais vecums: 3+
Pirmizrāde: 06.03.2015.
Režisora asistente: Vija Blūzma
Māksliniece: Anita Znutiņa-Šēve
Komponists: Anrijs Sirmais

Par izrādi

Darbadienu vakaros, cikla "Vakara pasaciņa Leļļu teātrī" ietvaros pulksten 18:30 Teātra muzejā Latvijas Leļļu teātra aktieri maziem bērniem piemērotā un saprotamā veidā stāsta pasaku.

Stāstījumā tiek izmantotas gan lelles, gan rotaļu elementi, kas veicina bērnu izglītību un attīstību. „Vakara pasaciņa Leļļu teātrī” ir piemērota bērna pirmajam teātra apmeklējumam. Tā nav interaktīva nodarbība, bet iepazīšanās ar teātri, aktieriem un publikas uzvedības noteikumiem teātrī. Izrāde ilgst 30 minūtes. Tas ir laiks, lai saprastu vai bērnam patīk teātris un lai sagatavotos arī nākamajiem teātra apmeklējumiem. "Vakara pasaciņa Leļļu teātrī" ir atvērta pārmaiņām, improvizācijai un ieteikumiem.

 

Atbalstītāji:
Pieteikties jaunumiem >